Bel ons op 075 - 670 80 90

Het voeren van de financiële administratie

deskXtern is het administratiekantoor bij uitstek voor het uitbesteden van de financiële administratie, gedeeltelijk of geheel. Dit doen wij voor alle bekende rechtsvormen, zoals de eenmanszaak en de VOF (vennootschap onder firma), de BV en de stichting.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen de dagelijkse boekhouding in eigen beheer te houden, maar uw jaarrekening en het indienen van uw fiscale aangiften aan Xtern over te laten. Alle opties en combinaties zijn mogelijk.

In een gesprek wordt duidelijk wat uw wensen zijn en wat Xtern hierin voor u kan betekenen. Wij nemen dit stokje niet eerder van u over dan wanneer u dit aan ons overgeeft: we verwerken de aloude welbekende schoenendozen net zo gemakkelijk als perfect gesorteerde ordners. Onze drijfveer is niet om zoveel mogelijk uren aan uw administratie te kunnen besteden, maar u zoveel mogelijk basiswerk zelf te laten verrichten waardoor onze kosten zo laag mogelijk kunnen zijn.

Dit “overdrachts”moment is bijna bij iedere ondernemer verschillend (u heeft immers niet altijd zin of tijd of de nodige discipline), maar kan ook bij een en dezelfde ondernemer van jaar tot jaar verschillen (u bevind zich misschien in een te drukke periode of die ene goede vriendin of kennis die dit tijdrovende klusje altijd deed bestaat niet meer).

Xtern werkt actief met uw administratie.
Administratie is voor u een bijzaak? Voor Xtern een Hoofdzaak!